onsdag, juli 25, 2007

Silvrig ask

Jag har länge gått och tittat på denna silvriga asken.
Och hann i går efter jobbet gå in på Casa Linné där den fanns.
Nu fanns det bara 2st, kvar.
Jag kunde inte låta bli att köpa den, det vore väl synd om jag sen skulle ångra mig.....
Tänkte ha, endel av mina smycket i den, på sovrummet.
Jag köpte också ett litet fat, som jag har ljuset på.
Den var från Lisbeth Dahl.

6 kommentarer:

elin1976 sa...

Så vakker den er. Bra at du kjøpte den. Jjeg har mange ganger latt være å kjøpe saker og så angret meg veldig. Etter gar man å leter etter disse tingene hver gang man er ut i butikker. Fint bilde du har tatt. Esken kommer sikkert til å vli kjempefin til smykker. Ha en god dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Signes Vind sa...

Asken är verkligen vacker o du kommer ha glädje av den hela livet.Är som ett smyck i sig och praktisk att lägga små värdefulla saker i. Grattis till köpen!

Mia sa...

Det er en nydelig eske du har kjøpt deg! Du vet det sies at man angrer kun på det man ikke har gjort, ikke på det man har gjort... Godt du slipper å angre på at du ikke kjøpte esken!

Bladet Country Homes (i det forrige innlegget ditt) kjøper jeg litt sånn "dann og vann", liker spesielt de sommernumrene deres. Og så gleder jeg meg så veldig til "Victoria" da, håper bare de tar bladet inn for utsalg i Norge.

Hulda sa...

Så fine ting du har kjøpt. :) har også sett det fatet fra Lisbeth Dahl.

Emmas inne och ute sa...

Vilken vacker silverask. Det var helt rätt att köpa den :-) Ett fynd!!Trevligt att titta in på din sida. Tack för den gulliga kommentaren på min! Ha en bra dag! kram

anna k. sa...

Är det en ljusstake som du satt ett glas på??? Såg både spännande och kul ut. Du gjorde helt klart rätt som slog till på asken!